Signa Cor Laboratory
 
 
Какъв компютър може да се използва за работа с SIGNA-Lyzer
За работа с новия SIGNA-Lyzer SD минималната система, при която ще имате разумно работещ Холтер е Pentium 400 MHz с няколоко гигабайта твърд диск, цветен монитор с режим 1024х 768 точки и инсталиран Windows 98 или XP. Задължително трябва да имате поне 10 Мбайта свободно дисково пространство за програмата. Трябва да има един свободен USB порт, защото към него се свързва комуникационния модул за връзка между рекордера и компютъра.

Много важен е мониторът - трябва да е цветен, да работи добре при разрешаваща способност 1024 х 768 или 1200х1024 точки и да има вертикална развивка над 70 Hz. При разглеждане на непрекъснати записи нашата система има възможност да показва до 1 час запис на екрана. За да се възползувате реално от тази възможност е необходим висококачествен монитор с 0.25" на пиксел.

Изискванията към диска са минимални, ако за архив пазите маркираните Холтер- записи (това е една възможност на системата Signa-Lyzer). Ако обаче решите да запазвате пълния запис, който е с размер около 20 Мбайта за всяко отделно изследване, трябва да се използва подходящ голям диск. Пълните Холтер-записи могат да се съхраняват и на CD, ако имате CD - записващо устройство.

Препоръчваме лазерен принтер, защото е по-бърз при отпечатване на много страници и експлоатацията му е по-евтина при по-голям обем на печата. Цветен принтер за нашата система не е необходим. Евтин мастилено-струен принтер също ще даде добро качество на печата.

Ако тези параметри не ви говорят нищо, обърнете се към специалист, който ще ги вземе предвид при покупката на компютър.

© 2023 Signa Cor Laboratory. All Right Reserved.